Du behöver
Till 2 pers
1 gul lök
1 morot
2 stjälkar bladselleri
2 msk extra jungfruolja
200 gr kalkon el kycklingfärs
1 burk krossade tomater
1 dl hönsbuljong eko
Havssalt och nymalen svartpeppar
1 squash
1 liten näve basilika
Hyvlad parmesan
Gör så här
- Skär lök, morot och bladselleri i små tärningar. Stek dem mjuka och blanka i kokosolja.
- Lägg i köttet och blanda runt.
- Lägg i krossade tomater och låt allt sjuda i 30 minuter. Häll i 1 dl buljong under tiden.
- Smaka av köttfärssåsen med salt och peppar.
- Använd ett mandolinjärn eller en spirelli och skär squash i spagettiform. Blanchera den eller använd den rå.
- Lägg upp squashstrimlorna med köttfärssås, basilika och lite hyvlad parmesan.